Molenkring neemt een droomstart, de eerste hoekschop wordt al door Tom De Laet binnengekopt.De bezoekers zijn eigenlijk niet aangeslagen, ze zitten kort op de man en zoeken naar de gelijkmaker. Doch, het gevaarlijkst in de beginfase is de thuisploeg. Een vrije trap van Tom Lachi wordt door de Morkhovense doelman in hoekschop gebokst. De daaropvolgende corner wordt door Krien Huybrechts nipt naast gekopt. Iets voor een half uur spelen begaat Kevin Verbist een onvrijwillige overtreding in de grote backlijn. Kevin krijgt geel en Noordstar kan op de daaruitvolgende strafschop gelijkmaken. Voor de rest zijn er weinig noemenswaardige zaken te zeggen over de eerste helft, de toeschouwers krijgen niet echt veel doelgevaar te zien. De tweede helft is een copie van de eerste 45 minuten. Noordstar komt wel enkele malen dicht bij een tweede treffer, maar de afwerking is te zwak en de paal staat ook nog eens een keer in de weg. In de laatste 20 minuten drukt Molenkring het gaspedaal toch nog eens een beetje dieper. De druk neemt toe en in de slotfase begaat een bezoekende verdediger volgens de scheidsrechter een fout juist voor de grote backlijn (volgens mij was er helemaal niets aan de hand!). Tom De Laet laat dit niet aan zijn hart komen en trapt de vrije trap mooi naast de muur binnen. In de slotseconden countert Molenkring nog eens goed, maar Tom van den Heuvel mist dé kans op 3-1. Een erg gevleide overwinning voor Molenkring, een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest, maar door deze 3 punten schuiven we toch nog een plaatsje op. Hopelijk kunnen we de 2 resterende wedstrijden toch nog eens in schoonheid eindigen![i]Verslag: Molenkring[/i]